عضو مجلس خبرگان در گفتگو با الف: وحدت مسلمین بود که اسرائیل را به حصر دیوارکشی رساند

آیت‌الله محمد علی اسلامی در گفتگو با الف تصریح کرد: تاریخ به یاددارد اسرائیلی که در شرق مرزش را اسد آباد همدان معرفی می‌کرد و در جنوب فدک و خیبر؛ از غرب مرزهایش را صحرای سینا و در شمال شام عربی می‌دانست، به برکت انقلاب اسلامی و ایجاد موجی اصیل یعنی گردآمدن بر مدار امت، درحال حاضر کارش به دیوارکشی در سرزمین‌های اشغالی رسیده است.

وی تاکید کرد: چیزی جز وحدت عامل اصلی این اتفاق نیست، ایران در کنار حزب‌الله سنی و حماس شیعه هدف اصلی‌اش را مقابله با اسرائیل می‌داند.

آیت‌الله اسلامی گفت: مقوله وحدت،فطری هر انسان و مطلوب هر جامعه بشری است، نمی‌توان گفت جامعه‌ای وحدت‌دوست هستند و جامعه‌ای میانه خوبی با وحدت ندارند.هر طیفی بنا به عقاید و نیازهایش و حکم انسان بودنش وحدت را امری ضروری می‌داند، در یک کلام همه خریدار وحدت هستند و آن را عطیه و نعمتی ازسوی خداوند می‌پندارند.

وی افزود: حال با این مقدمه باید دید جایگاه وحدت در دین اسلام چیست، و خدا چه اصالتی را بدین مقوله داده است. وقتی به قرآن کریم رجوع می‌کنیم، به سنت رسول‌الله می‌نگریم، به سخنان رهبران آسمانی چشم می‌اندازیم در خواهیم یافت که وحدت، مطلوب بشری و فطری انسان است به عنوان یک رکن رکین و اصل اصیل اسلامی شناخته شده و جزو مسائل حساس در موضوعات دین ما به حساب می‌آید. معروف‌ترین آیه قرآن در باب وحدت مسلمین؛ «وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَميعًا وَلا تَفَرَّقوا» است. در روایات شریفه معصومین نیز این موضوع به اشکال مستقیم و غیرمستقیم بیان شده است. پس وحدت درکنار عقلی بودنش، تأییدیه‌ای از سوی قرآن و شریعت دریافت کرده است. نکته مهم دیگر که در این بین باید مورد توجه قرار گیرد این است که «وحدت» امر ثابتی است، نباید آن را به عنوان یک موضوع مقطعی و موقت دانست.

عضو مجلس خبرگان ادامه داد: در شریعت محمدیه، مفرب‌الجماعه، یعنی کسی که با عمل تفرقه در پی این است گروه‌ها را در برابر همدیگر قرار دهد مجرم شناخته شده و قابل پیگرد قانونی است و به عنوان برهم زننده‌جامعه باید به جرمش رسیدگی شود و پاسخگو باشد.

آیت‌الله اسلامی افزود: هرجا وحدت بود، موفقیت و سعادت هم پشت‌بند آن آمد برای نمونه در جنگ 8 ساله یکی از علل توانمندی در مقاومت و دفاع از کشور همین دوری از تفرقه و دامن زدن به تفاوت آرا بود؛ از آن سو هرجا که فشل بودیم و شکست خوردیم پای تفرقه و سستی در وحدت در میان بوده است. این مسأله نه فقط برای ایران بلکه در هرجای دیگر از جوامع بشری صدق می‌کند اگر موفقیتی داشتند در وحدتشان بوده است.


پست های مرتبط

پیام بگذارید